Мапа на претставништва

ЕСТОНИЈА

Estonia Амбасада на Република Македонија во Талин
Амбасадор, г-дин Сашо Велјановски
Адреса:
Suurtuki 4A-12, 10133 Tallinn
T: ++ 372 644 04 94
F: ++ 372 644 04 94
talin@mfa.gov.mk
веб страна >>

Конзуларни услуги