Мапа на претставништва

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

United-Kingdom Амбасада на Република Македонија во Лондон
Ги покрива: Ирска и Република Исланд
Амбасадор, г-дин Јован Донев
Suite 2.1 & 2.2, Bucking Court, 75-83 Buckingham Gate, London SW1E 6PE
T: ++ 44 207 976 0535
T: ++ 44 207 976 0538
F: ++ 44 207 976 0539
M: london@mfa.gov.mk
веб страна >>

Конзуларни услуги