Мапа на претставништва

ГРЦИЈА

Greece Канцеларија за врски на Република Македонија во Атина
Амбасадор, г-дин Дарко Ангелов
Адреса:
Papadiamanti 15, P. Psychico 154 52, Athens
T: ++ 30 210 6749 585
T: ++ 30 210 6749 548
F: ++ 30 210 6749 572
athens@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги