Мапа на претставништва

ПОЛСКА

Poland Амбасада на Република Македонија во Варшава
Ги покрива: Република Латвија (Летонија) и Република Литванија
Амбасадор, г-дин Фатмир Џеладини
Адреса:
Krolowej Marysienki 40 02-954 Warszawa
T: ++ 48 22 651 72 91
T: ++ 48 22 651 72 92
F: ++ 48 22 651 72 92
warsaw@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги