Мапа на претставништва

ШПАНИЈА

Spain Амбасада на Република Македонија во Мадрид
Ги покрива: Андора и Аргентина
Вршител на должност, Тина Џеповска
Адреса:
Calle Don Ramon de la Cruz, 107 2B, 28006 Madrid
T: ++ 34 91 571 72 98<
F: ++ 34 91 571 34 81
madrid@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги