Мапа на претставништва

ЧЕШКА

Czech-Republic Амбасада на Република Македонија во Прага
Амбасадор, г-дин Паскал Стојчески
Адреса:
Na Vetru 4, 162 00 Prague 6
T: ++ 420 222 521 108
T: ++ 420 222 521 179
T: ++ 420 773 224 359
F: ++ 355 4 2232514
prague@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги