Мапа на претставништва

КОСОВО

Kosovo Амбасада на Република Македонија во Приштина
Амбасадор, г-дин Илија Страшевски
Адреса:
ul. 24 May, 121 Prishtinë
T: ++ 381 38 247 462
F: ++ 381 38 247 463
prishtina@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги