Мапа на претставништва

НОРВЕШКА

Norway Амбасада на Република Македонија во Осло
Амбасадор, г-дин Енвер Абдулахи
Адреса:
Erling Skjalgssonsgate 19 B, 0267 Oslo
T: ++ 47 2255 1544
F: ++ 47 2255 0622
oslo@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги