Соопштенија

Заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, оствари средба со Специјалниот претставник на Австрискиот претседавач со ОБСЕ, амбасадорот Штрохал.

 

IMG 1611

На средбата, ЗПВРМ и МНР Попоски ги реафирмираше заложбите на Македонија за продолжување на соработката со ОБСЕ и ги поздрави активностите и заложбите на Австриското претседавање со ОБСЕ.

Конзуларни услуги