Дипломатски дневник

 

 Работна посета на МНР Никола Попоски на Советот на Европа по повод 20 години од пристапување на Република Македонија кон Советот на Европа

 

20 години македонско членство во Советот на Европа: креирање и примена на европски стандарди во почитувањето на човековите права, демократијата и владеењето на правото.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Никола Попоски

   
     

Конзуларни услуги