Дипломатски дневник

Решенија на политички кризи во регионот кои ќе функционираат се само оние со локален договор меѓу избрани претставници. Најголема помош однадвор е ако граѓаните во регионот почувствуваат дека иднината во ЕУ е реална, а стандардите важат исто за сите.  

Никола Попоски

Конзуларни услуги