Контакт
Адреса:
булевар “Филип Втори Македонски“ бр. 7
1000 Скопје
Република Северна Македонија
Телефон:
+389.2.3115.266
Факс:
+389.2.3115.790
Send an Email
(по желба)
Останати информации:

Нашата мисија е Република Македонија како сериозен и активен член на меѓународната заедница, кој се залага и придонесува кон светскиот мир и просперитет, да ја промовираме како модерна и стабилна демократија во срцето на Европа и да ги унапредиме и заштитиме нејзините и интересите на македонските државјани.

Конзуларни услуги