Почетна

 

Амбасади на Република Северна Македонија во Австралија
  • АВСТРАЛИЈА
Australia ЗАЕДНИЦА НА АВСТРАЛИЈА
Амбасада на Република Северна Македонија во Канбера
Го покрива: Нов Зеланд

Амбасадор, 

Вршител на должност, г-ѓа Грета Станоевска

25 Cobbadah street, O'MALLEY 2606, ACT

T: + 612 6282 6220

M: +61(0)432 564 655

F: + 612 6282 6229
M: [email protected]
Дежурен број
(само за итни ситуации вон работно време)
T: +0061 (0) 413 126 656  
локација на мапа >>   веб страна >>

 

Држави во Австралија во кои Република Северна Македонија е претставена преку друга држава
  • НОВ ЗЕЛАНД
New-Zealand НОВ ЗЕЛАНД
ПОКРИЕНО ОД: Амбасада на Република Северна Македонија во Канбера, ЗАЕДНИЦА НА АВСТРАЛИЈА
  локација на мапа >>

 

Конзулати на Република Северна Македонија во Австралија
  • АВСТРАЛИЈА, Мелбурн
Australia ЗАЕДНИЦА НА АВСТРАЛИЈА
Генерален конзулат на Република Северна Македонија во Мелбурн
Вршител на должност, г-ѓа Радмила Стојмировска, трет секретар
Level 7/492 Ul. Kilda Rd Melbourne, Vic 3004 Australia T: ++ 61 3 986 722 00 F: ++ 61 3 986 722 99
M: [email protected]
Дежурен број
(само за итни ситуации вон работно време)
T: +61432426224  
локација на мапа >>    

 

Почесни Конзулати на Република Северна Македонија во Австралија
  • АВСТРАЛИЈА, Перт
  • АВСТРАЛИЈА, Сиднеј
Australia КОМОНВЕЛТ АВСТРАЛИЈА
Почесен конзулат на Република Северна Македонија со седиште во Перт
г. Зоран Ќосески, Почесен конзул
дата на именување: 05.02.2008

12 Giralt Road Marangaroo 6064 WA

PO Box 51  
Kingsway WA 6065,
Commonwelth of Australia

T: +61 401 022 238 
F: +61 8 9342 8661
М:[email protected]
W: www.mkconsulatewa.org.au
Australia КОМОНВЕЛТ АВСТРАЛИЈА
Почесен конзулат на Република Северна Македонија со седиште во Сиднеј
г. Ристо Балаловски, Почесен конзул
дата на именување: 09.04.2013
219 Australia Street, Sydney NSW 2042
Commonwealth of Australia
M: +61 417 528 784 М: [email protected]

 

Конзуларни услуги