Царински водич

КОНЗУЛАРНИ УСЛУГИ

ЗА МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

ЗА СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИ

Artboard 9 copy 5

Artboard 9 copy 6

Artboard 35

Погледнете неколку корисни информации презентирани на веб страната на Царинската Управа на Република Македонија:

Конзуларни услуги