08.05.2015
 • 2015.05.08-1
  Работна посета на МНР Попоски на кралството Данска
 • 2015.05.08-2
  Работна посета на МНР Попоски на кралството Данска
 • 2015.05.08-3
  Средба со МНР на Кралството Данска Мартин Лидегард
 • 2015.05.08-4
  Средба со министерот за трговија и развојна соработка na Данска Могенс Јенсен
 • 2015.05.08-5
  Потпишување на договорот за поттикнување и заштита на инвестициите со данскиот министер за трговија и развојна соработка Јенсен
 • 2015.05.08-1
 • 2015.05.08-2
 • 2015.05.08-3
 • 2015.05.08-4
 • 2015.05.08-5

Работна посета на МНР Попоски на кралството Данска