09.12.2015
 • izrael3
 • izrael2
 • izrael1
 • izrael6
 • izrael4
 • izrael5
 • izrael8
 • izrael7
 • izrael9
 • izrael3
 • izrael2
 • izrael1
 • izrael6
 • izrael4
 • izrael5
 • izrael8
 • izrael7
 • izrael9

Македонска делегација предводена од Премиерот Никола Груевски во посета на Израел