Интервјуа и говори

Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за „Гласот на Америка“

Дата: 26 септември 2016 година

Новинар: Јане Бојаџиевски

 

Poposki intervju VOA

Интегрално интервју за Гласот на Америка на македонски со министерот за надворешни работи Никола Попоски на маргините на Генералното собрание на ОН - за прашања за бегалската криза, претстојните избори во Македонија, но и за очекувањата од претседателската трка во САД.

 

Конзуларни услуги