Интервјуа и говори

Влегува ли Македонија во совршена бура?

Гостување на МНР Никола Димитров во емисијата „24 Отворено“
Дата: 17 април 2018 година
Новинар: Младен Чадиковски

24 otvoreno

Конзуларни услуги