Интервјуа и говори

Oбраќање на МНР Никола Димитров на панел дискусија „Евроатлантска иднина за Македонија“
Скопје, 3 септември 2018 година

Организирано од:

Аспен институт, Берлин
Центар за економски анализи, Скопје
Институт за европска политика (ЕПИ), Скопје
Институт за демократија „Социетас Цивилис“, Скопје

Конзуларни услуги