17.01.2014
  • 2014 01 17-4
  • 2014 01 17-1
  • 2014 01 17-5
  • 2014 01 17-2
  • 2014 01 17-3
  • 2014 01 17-4
  • 2014 01 17-1
  • 2014 01 17-5
  • 2014 01 17-2
  • 2014 01 17-3
Учество на Министерот за надворешни работи, Никола Попоски на тркалезна маса посветена на односите на Република Македонија со соседите и прашањето за името.

Конзуларни услуги