15.01.2013
  • 2013 01 15-2
  • 2013 01 15-1
  • 2013 01 15-2
  • 2013 01 15-1

Средба на министерот Никола Попоски со генералниот директор за проширување на ЕК Стефано Санино

Конзуларни услуги