25.07.2014
 • 25.07.2014-1
 • 25.07.2014-2
 • 25.07.2014-3
 • 25.07.2014-5
 • 25.07.2014-4
 • 25.07.2014-6
 • 25.07.2014-8
 • 25.07.2014-7
 • 25.07.2014-9
 • 25.07.2014-10
 • 25.07.2014-11
 • 25.07.2014-12
 • 25.07.2014-1
 • 25.07.2014-2
 • 25.07.2014-3
 • 25.07.2014-5
 • 25.07.2014-4
 • 25.07.2014-6
 • 25.07.2014-8
 • 25.07.2014-7
 • 25.07.2014-9
 • 25.07.2014-10
 • 25.07.2014-11
 • 25.07.2014-12

Министерот за надворешни работи на Република Италија, Федерика Могерини во посета на Република Македонија

Конзуларни услуги