15.09.2014
 • 15.09.2014-1
 • 15.09.2014-2
 • 15.09.2014-5
 • 15.09.2014-3
 • 15.09.2014-4
 • 15.09.2014-7
 • 15.09.2014-6
 • 15.09.2014-8
 • 15.09.2014-10
 • 15.09.2014-9
 • 15.09.2014-11
 • 15.09.2014-1
 • 15.09.2014-2
 • 15.09.2014-5
 • 15.09.2014-3
 • 15.09.2014-4
 • 15.09.2014-7
 • 15.09.2014-6
 • 15.09.2014-8
 • 15.09.2014-10
 • 15.09.2014-9
 • 15.09.2014-11

Официјална посета на првиот потпретседател на Влада и министер за надворешни работи на Република Србија Ивица Дачиќ на Република Македонија

Конзуларни услуги