26.10.2014
 • 2014.10.26-1
 • 2014.10.26-2
 • 2014.10.26-5
 • 2014.10.26-4
 • 2014.10.26-3
 • 2014.10.26-7
 • 2014.10.26-6
 • 2014.10.26-1
 • 2014.10.26-2
 • 2014.10.26-5
 • 2014.10.26-4
 • 2014.10.26-3
 • 2014.10.26-7
 • 2014.10.26-6

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Попоски присуствуваше на поставувањето на камен-темелник на Македонската православна црква “Света Злата Мегленска” во Загреб, Република Хрватска