Архива
Date
Select Date
Duration
Select Duration
Between Dates
Start Date
End Date
Date 12 December 2016

Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за „Дер Стандард“ Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за „Дер Стандард“ Дата: 11 декември 2016 година Новинар: Аделхајм Вулфл

Date 22 April 2016

Билатерални средби на МНР Попоски во рамки на Министерскиот состанок во Солун Во рамки на министерскиот состанок што се одржа на 21 и 22 април 2016 година во Солун, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Попоски оствари билатерални средби со неговите кол ... Read More

Date 24 March 2016

Предавање копии од акредитивни писма Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, денес ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваните вонредни и ополномоштени амбасадори на СР Виетнам во Република ... Read More

Date 30 November 2013

Интервју на Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, објавено на 29 ноември, во престижниот француски весник, Либерасион, дадено за време на неговата работна посета на Париз (25 ноември 2013) ЕУ: Македонија го губи трпението Малата земја од бивша Југославија, беше прифатена како кандидат за прием во 2005 г. Никола Попоски, министер за надворешни работи, ги повика Франција и Герма ... Read More

Date 31 December 2013

Новогодишно интервју на Министерот Никола Попоски за МИА Никола Попоски, министер за надворешни работи на Република МакедонијаСкопје, 31 декември 2013 (МИА) - Новата 2014 година за Република Македонија на надворешно-политички план ќе биде година на очекувањ ... Read More

  • Total Results
5 Result   |   Page 1 of 1