Архива
Датум
Одберете Датум
Времетраење
Одберете Времетраење
Пребарување по датум
Од
До

Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за „Дер Стандард“ Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за „Дер Стандард“ Дата: 11 декември 2016 година Новинар: Аделхајм Вулфл

Датум 22 April 2016

Билатерални средби на МНР Попоски во рамки на Министерскиот состанок во Солун Во рамки на министерскиот состанок што се одржа на 21 и 22 април 2016 година во Солун, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Попоски оствари билатерални средби со неговите кол ... Повеќе

Датум 24 March 2016

Предавање копии од акредитивни писма Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, денес ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваните вонредни и ополномоштени амбасадори на СР Виетнам во Република ... Повеќе

Интервју на Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, објавено на 29 ноември, во престижниот француски весник, Либерасион, дадено за време на неговата работна посета на Париз (25 ноември 2013) ЕУ: Македонија го губи трпението Малата земја од бивша Југославија, беше прифатена како кандидат за прием во 2005 г. Никола Попоски, министер за надворешни работи, ги повика Франција и Герма ... Повеќе

Новогодишно интервју на Министерот Никола Попоски за МИА Никола Попоски, министер за надворешни работи на Република МакедонијаСкопје, 31 декември 2013 (МИА) - Новата 2014 година за Република Македонија на надворешно-политички план ќе биде година на очекувањ ... Повеќе

  • Вкупно Резултати
5 Резултати   |   Страница 1 од 1

Конзуларни услуги