Latest news

Османи ги прими копиите од акредитивните писма од новоименуваниот амбасадор на Република Кореја во Северна Македонија, со седиште во Софија, Ли Хо-шик

20 October 2021

Средба Османи- Емара

20 October 2021

Учество на ЗМНР Фатмире Исаки на отварање на Регионален курс на УНКТАД

19 October 2021

Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот шпански амбасадор во Република Северна Македонија, Хозе Луис Лосано Гарсија

19 October 2021

Османи се сретна со Богананта

19 October 2021

Press release

15 October 2021

Османи се сретна со амбасадорот на Бангладеш Али

14 October 2021

Османи – Мортон: Премиерниот Совет за партнерство, трговија и соработка меѓу Република Северна Македонија и Обединетото Кралство, означува нова ера во развојот на односите меѓу двете земји

14 October 2021

Joint statement by Foreign Minister Maas and his counterpart from the Republic of North Macedonia Bujar Osmani

07 October 2021

Состанок на Постојаната мешовита гранична комисија меѓу Република Северна Македонија и Република Грција

06 October 2021