Заменик министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Андреј Жерновски, ги прими копиите од акредитивни писма на новоименуваниот амбасадор на Република Кипар за Република Северна Македонија, со седиште во Белград, Н.Е. Константинос Елијадес

06 July 2020
undefined