Најнови вести

Османи на состанокот на министрите за надворешни работи на земјите учеснички во Централно Европската Иницијатива

24 септември 2020

Средба Османи – Ханеда по повод завршувањето на дипломатската мисија на амбасадорката на Јапонија

24 септември 2020

Телефонски разговор на МНР Бујар Османи со Венди Мортон, министерка за европско соседство и Америки на Обединетото Кралство

23 септември 2020

Работна средба на МНР, Бујар Османи и Генералниот секретар на Регионален совет за соработка, Мајлинда Брегу

21 септември 2020

МНР Османи на прес конференција ја претставува мандатната мисија на Надворешната политика за претстојните четири години

19 септември 2020

Предавање на копиите на акредитивните писма од страна на Дејвид Гир, новоименуваниот амбасадор и шеф на делегацијата на ЕУ во Северна Македонија на МНР Бујар Османи

18 септември 2020

Османи: Ќе и докажеме на Европа дека на Балканот има добри соседи

17 септември 2020

Османи: Создаваме пример за добри соседи кој треба да го следат земјите од регионот

16 септември 2020

Средба на МНР Османи со овластениот МЕНР на Република Албанија Гент Цакај

16 септември 2020

Османи на прва средба како Министер за надворешни работи со грчкиот колега Никос Дендијас

16 септември 2020
Страница 1 од 9