Најнови вести

Османи на координативна средба со верските заедници за Пописот

05 март 2021

ЗМНР Исаки со Резидентниот кординатор на ОН

04 март 2021

Средба на ЗМНР Фатмире Исаки со Звонко Милас, државен секретар во Државниот уред за Хрватите надвор од Република Хрватска

02 март 2021

Средбата на ЗМНР Исаки со амбасадорката на Германија

01 март 2021

Од понеделник стартува пописот, за прв пат се попишува и дијапората

27 февруари 2021

Османи ги собра шефовите на Амбасадите и Конзуларните претставништва за претстојниот Попис

26 февруари 2021

Вандалскиот акт во Солун нема да влијае врз добрососедските односи меѓу двете пријателски земји

26 февруари 2021

Состанок на Заедничкиот управен комитет за новата Рамка за соработка за одржлив развој на Обединетите нации и Северна Македонија

25 февруари 2021

Османи на министерскиот состанок на Алијансата за мултилатерализм во рамки на Сегментот на високо ниво на Советот за човекови права

25 февруари 2021

Османи на средба со Захариева во Софија

24 февруари 2021
Страница 1 од 25