На европскиот пат кој ни претстои, при што процесот е поважен од крајната дестинација, сите ние во рамки на својот домен, може да бидеме чинители на промената – МНР Димитров на он-лајн брифинг во организација на бриселскиот тинк-тенк EPC

05 мај 2020
undefined