Димитров: „Благодарност за изразената поддршка од страна на Европската комисија за обезбедување залихи, како и вклученост во ЕУ набавката на лекот ремдесивир препорачан од Европската агенција за лекови, што беше побарано во консултација со министерот за здравство Филипче“

26 јуни 2020
undefined