Учество на ЗМНР, Андреј Жерновски на виртуелен министерски состанок на Алијансата за мултилатерализам посветен на зајакнување на мултилатералната здравствена архитектура и борбата против дезинформации во контекст на COVID-19

27 јуни 2020
undefined