Говори

Виртуелната изложба „50 години Франкофонија – поглед од Северна Македонија“

26 ноември 2020

Османи на Конференцијата за „Млади, миграција и демографскитe предизвици во земјите од Западниот Балкан“

28 октомври 2020

Видео средба Османи - Ан Линде

28 октомври 2020

Османи на министерскиот состанок за интеграција на Ромите во рамките на Берлинскиот процес

27 октомври 2020

Средба на министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија Бујар Османи со младите европски амбасадори

27 октомври 2020

Османи на Состанокот на министрите за внатрешни работи во рамките на Берлинскиот процес

16 октомври 2020

МНР Османи информираше за заедничкото ко-претседавање со Берлинскиот процес меѓу Република Сверна Македонија и Република Бугарија

15 октомври 2020

ОСМАНИ-МАС: Одржувањето на првата Меѓувладина конференција, има големо симболично значење за нашиот европски пат

30 септември 2020

Средба на Османи со Андреј Ковачев, бугарски пратеник во Европскиот парламент, член на АФЕТ и потпретседател на ЕНП

29 септември 2020

Средба Османи – Вархеји во Брисел

29 септември 2020
Страница 1 од 2