Фото галерија: МНР Димитров: „Време е заеднички да покажеме европска солидарност!“ „Дигитална“ посета на државниот министер за Европа на Сојузна Република Германија Михаел Рот на Република Северна Македонија

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6