Фото галерија: МНР Димитров: „Во овие неизвесни времиња за целиот свет, конкретната и особено видлива помош од ЕУ како несомнено најголем наш донатор во кризава, дава чувство на сплотеност, солидарност и сигурност дека заедно ќе излеземе од ова премрежје“

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7