Фото галерија: Во рамки на официјалната посета на Република Косово, Османи на средби со Вјоса Османи и Глаук Коњуфца

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7
Слика 8