Најнови вести

Османи на Конференцијата за „Млади, миграција и демографскитe предизвици во земјите од Западниот Балкан“

28 октомври 2020

Видео средба Османи - Ан Линде

28 октомври 2020

Работен појадок на МНР Османи со Амбасадорите на ЗБ6

28 октомври 2020

Видео средба Османи -Реинсалу

27 октомври 2020

Османи на министерскиот состанок за интеграција на Ромите во рамките на Берлинскиот процес

27 октомври 2020

Средба на министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија Бујар Османи со младите европски амбасадори

27 октомври 2020

Видео средба Османи- Петжичек

26 октомври 2020

Потпишана Рамката за соработка за одржлив развој (UNSDCF) помеѓу Република Северна Македонија и Обединетите нации за периодот 2021-2025

26 октомври 2020

Средба Османи - Харадинај Стубла во Скопје

23 октомври 2020

Средба Османи – Радман во рамките на работната посета на Хрватска

20 октомври 2020
Страница 1 од 12