Најнови вести

Денеска репатрирани македонски граѓани од Лондон со чартер лет и организиран хуманитарен конвој од Босна и Херцеговина и Црна Гора

06 април 2020

Средба на МНР Никола Димитров со Петер Сијарто, министер за надворешни работи и трговија на Унгарија

06 април 2020

Посета на Министерот за надворешни работи и трговија на Унгарија, Петер Сијарто на Република Северна Македонија

05 април 2020

Премиерот Спасовски, вицепремиерката и министерка за одбрана Шекеринска и министерот за надворешни работи Димитров упатија честитка по повод Денот на НАТО

04 април 2020

Декларација на министрите за надворешни работи на земјите членки на НАТО

03 април 2020

Продолжува репатријацијата на затекнатите граѓани во странство, уште еден чартер лет за Берлин и Бон

02 април 2020

МНР Димитров: „Ширењето на соработката, помошта и информациите треба да биде побрзо од ширењето на пандемијата”

02 април 2020

Прво учество на Северна Македонија на состанок на НАТО како полноправна членка, претставувана од МНР Димитров

01 април 2020

Средба на заменик министерот, Андреј Жерновски, со амбасадорката на САД, Н.Е.Кејт Брнз

31 март 2020

Уште 7 македонски граѓани репатрирани од Перу на европско тло, во соработка со МНР на Португалија

31 март 2020
Страница 1 од 104