Фото галерија: МНР Димитров: Задолжителен карантин на сите граѓани кои што се враќаат во земјата, МНР ќе организира хуманитарни летови, нов апел за пријавување на оние кои што не го сториле тоа

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6