Фото галерија: Република Северна Македонија ги започнува преговорите за членство во ЕУ: По 15 години чекање во овие тешки моменти од Брисел стигна верификацијата за успехот на нашите напори

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7