Фото галерија: „Да се честита успехот на пријателите во време кога самите проаѓате низ исклучително тешки моменти, не само што е голема доблест, туку и доказ за цврстото македонско-италијанско пријателство“ – МНР Димитров по телефонскиот разговор со италијанскиот МНР Луиџи Ди Мајо

Слика 1
Слика 2